1 Läs mer >>

Tja igår var man med några fina tjejer❤ sprang mest runt och dansa som galningar!! Var helt slut när jag gick och la mig, idag ska jag jobba, och har nyss duchat och klätt på mig! :D

Random

0 Läs mer >>

För lite mer än 1 timma sedan, ringde det på dörren, det var becksvart ute , och när jag öppnade dörren var ingen där, först tänker jag, inbrottstjuv som kommer gå in bakvägen! Jag sätter mig i köket där man ser största delen av mitt hus, börjar skaka lite för att jag var säker på att det inte var någon jag kände som sprang runt och ringde på! Sedan efter 10 minuter ringer det på dörren igen och jag får först panik men samlar mod och sätter mig på trappan ute med en kökskniv? Efter någon minut ringer Hanna mig(haft smskonvesation med hela tiden) och gatlampan utanför bara mitt hus släcks, allt känns som en skräckfilm när dörren bakom mig öppnas och där står Linnea Elsa och Sofie, jag skrek bog som en stucken gris och tar tag i Sofie medans jag typ skricker in i mobilen!!! Stakars Hanna! Jag skade i hela kroppen som man gör när man fryser fast 10gånger värre! där satt jag på trappan med en kökskniv i handen och halvt gråtande av skräck! Och jag brukar aldrig vara rädd när jag är ensam men tänk om jag hadde varit rädd att vara ensam hemma som många andra, jag hadde nig svimmat av!

Har aldrig varit så r...

0 Läs mer >>

Fahitas? Fajitas? Fajita? What ever! Sak samma, jag och Johanna har precis handlat till en fin lite middag som vi sedan ska njuta av under OS invigningen, solat nästan hela dagen, förutom att vi åkte in till stan för att lämmna syrrans lunch och gratta henne för hon tog körkort!!!

Fahiiiiiiiijtajjjs

0 Läs mer >>

Johanna och jag Va hos frissan igår!!/syrran. Blev brunett med en halvfärdig ombre frisyr, ska bleka topparna nästa vecka när jag klipper mig! Men skönt med nyfärgat hår, dock så var det ett år sedan jag var så här mörk i håret. Vi va på Stadsparken med!! Med Hanna som vi mötte upp lite senare.. :)

Yesterday

0 Läs mer >>

Min fina bakrund

In My iPhone

0 Läs mer >>
'
solat lite idag och lyssnat på lite 1D, städat mitt rum och väntar på min bästis fästis johanna som kommer imorgon!! Sen på torsdag ska man till frissan/syrran, ska till hennes sommarjobb där hon ska färja håret på mej!

Solen kom till jönköp...

1 Läs mer >>
 

how to do:

0 Läs mer >>
 

STOLT JÖNKÖPINGBO

0 Läs mer >>

funny

0 Läs mer >>

Ätit kebab och varit och köpt olja till moppe , vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Men så här ser jag ut idag!

Homeee

0 Läs mer >>

Börjat läsa one direction noveller! Vissa är riktigt bra!!! Imon åker jag hem!

My guys

0 Läs mer >>

Ja så fort man inte är på jobbet så händer något kul!:P

Nästan synd man har s...